May 11, 2021
Portali Shprehja

Me Albin Kurtin nuk ka lojë, kjo gjë po e dëmton procesin e dialogut – Iliria News Agency

BE-së dhe Serbisë i vjen paralajmërimi: Me Albin Kurtin nuk ka lojë, kjo gjë po e dëmton procesin e dialogut – Iliria News Agency

Të Ngjajshme

Brenda 6 muajve, pas pensionimit, Gani Thaçi mori mbi 176 mijë euro nga BKS – Iliria News Agency

admin

Ardita Sinani, zgjedhet kryetare e Preshevës – Iliria News Agency

admin

Ardita Sinani zgjedhet kryetare e Preshevës – Iliria News Agency

admin

Leave a Comment