July 27, 2021
Portali Shprehja

Melinda nuk njihet pas këtij transformimi

Sellma Kasumoviq kujdeset për dukjen e shumë personave publike. Talenti i saj i veçantë bën që t’i ‘shkrijë’ të gjitha vajzat me punën e saj, dhe me një fjalë bënë mrekulli që ato më pas nuk njihen fare.   Makeup artistja, ka ndarë një tutorial në të cilin ka treguar transformimin mahnitës të Melinda Ademit. […]

.

Të Ngjajshme

Këta janë emrat e estradës që nuk i anuluan koncertet në Ditën e Zisë për viktimat e tragjedisë në Kroaci

admin

Tayna anulon koncertin në shenjë respekti për viktimat në Kroaci

admin

Afërdita bashkë me vajzën rregullohen në mënyrë të njejtë

admin

Leave a Comment