13.7 C
Skopje
April 2, 2019
Informacione Vendi

Mësohet identiteti i viktimave nga rrëzimi i aeroplanit

Sipas burimeve të Alsat rrëzimi i aeroplanit ka ndodhur 4.7 km në veri-perendim të Solunska Glave, në trekëndëshin mes Makedonski Brod, rajonin e SPB-Shkup dhe SPB-Veles.

Ndërkohë mësohet edhe identiteti i viktimave, bëhet fjalë për Boshnakov Angelov Georgi i lindur n vitin 1970, Boshnakova Georgiva Gergana e lindur në vitin 2005, Boshnakova Georgieva Biljana e lindur në vitin 2005 dhe Boshnakova KornajevaTzoneva Kalina e lindur në vitin 1972, që të gjithë nga Republika e Bullgarisë.

(foto-arkiv)

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Shtrohet aktakuzë për lëndën “Pasaportat”

shprehja

Lëvizja BESA paralajmëron prurje të reja

shprehja

Rasti i Almir Aliut përsëri në Prokurorinë e Lartë

shprehja