October 23, 2020
Portali Shprehja

Messenger dhe Instagram së shpejti do të bashkohen

Një azhurnim i ri i Facebook Messenger është duke e vendosur në një hap tjetër shumë afër bashkimit me bisedat e Instagram, transmeton lajmi.net.

Messenger ka marr një pamje shumë ngjyrëshe dhe disa ndryshime të reja. Facebook e ka testuar bashkimin e bisedave me Instagram dhe Messenger këtë vit.

The Instagram chat merge will be coming to North America first

Logoja e re me ngjyrë rozë dhe vjollce e bënë që Messenger të duket shumë si Instagram. Qëllimi përfundimtarë i gjithë këtij azhurnimi është që të bashkohen bisedat e dy aplikacioneve, asaj të Facebook Messenger dhe Instagram. /Lajmi.net/

Të Ngjajshme

NASA dhe Nokia do të ndërtojnë pajisje për rrjet 4G në Hënë

admin

GMC Hummer EV 2022 veçse është shitur

admin

Veçoritë kryesore të BMW 4 2020 

admin

Leave a Comment