June 5, 2023
Portali Shprehja

Michael J. Fox nuk dëshiron të luajë në një xhirim të Back to the Future

Në një intervistë të fundit me Variety, Michael J. Fox dha mendimet e tij për një ribërje të mundshme të Back to the Future, trilogjisë popullore të viteve ’80.

Ai beson se ribërja do të ishte e panevojshme dhe e tepërt.

“Mendoni se mund ta tregoni historinë në një mënyrë më të mirë?” Dyshoj”, tha ai. “Unë nuk jam fanatik. Bëj çfarë të duash, është filmi yt. Unë tashmë e kam marrë rrogën time”.

Fox deklaroi gjithashtu se regjisori dhe skenaristi Robert Zemeckis dhe skenaristi Bob Gale ndoshta nuk donin të punonin në një xhirim sepse historia tashmë ishte treguar plotësisht.

Bashkëylli i trilogjisë së Fox, Christopher Lloyd, është pak më i afërt për të. Ndërsa ai nuk përmendi një ribërje, ai tha se do të pëlqente të punonte në një vazhdim të trilogjisë, por vetëm nëse dikush mund të shkruante një skenar të mrekullueshëm që kishte kuptim.

Një nga arsyet pse Lloyd nuk e ka problem të punojë në vazhdim është fakti se ai ka kimi shumë të mirë me Fox.

“Unë kurrë nuk kam luftuar me Michael. Nuk ka pasur konflikte. Ne thjesht po i përgjigjenim njëri-tjetrit. Dhe nuk u ndal kurrë. “Unë besoj se pas gjithë këtyre viteve ne mund të ripërsërisim rolet tona dhe as të mos duhet të mendojmë për marrëdhënien mes Marty-t dhe Dokut”, tha aktori.

Fox përshkroi mendimet e tij për ribërjen e mundshme, përvojat e tij në xhirimet e Kthehu në të Ardhmen dhe betejën e tij me sëmundjen e Parkinsonit në dokumentarin Still: A Michael J. Fox Movie , i cili është i disponueshëm në shërbimin e transmetimit Apple TV+.

Ndoshta nuk do ta shohim Back to the Future në ekranin e madh së shpejti, por një muzikal i bazuar në filmin me të njëjtin emër është aktualisht në prodhim në Broadway. Fox tha se nuk do ta shohim në bordet e teatrit, por ai patjetër do të vijë dhe do të mbështesë shfaqjen.

.

Të Ngjajshme

Shikoni çfarë i bënë amerikanët “Jugo” legjendar: Ekspozita e vitit 1997 është një hit i vërtetë

Burri pretendon se e klonoi të dashurën e tij me ndihmën e inteligjencës artificiale

Mos bini pas këtij mashtrimi në Facebook – mund të humbni llogarinë tuaj

Leave a Comment