1 C
Skopje
December 14, 2018
Informacione Vendi

Miloshoski kërcënohet keq nga gjyshja e tij !? (Video)

Zoti Hahn, nëse unë e përkrah referendumin e dështuar dhe marrëveshjen antikushtetuese, gjyshja ime më ka kërcënuar me fjalët; “Kokën nuk do ta mundësh ta gjesh në shpatullat e tua”.
Të lutem më informo se në cilin institucion të BE-së mund ta lajmëroj këtë sjellje kërcënuese dhe të kërkoj mbrojtje nga gjyshja ime”.

Deputeti Antonio Milloshoski u ankua se gjyshja e vet e ka kërcënuar se nëse voton për ndryshimet kushtetuese, nuk do të mund ta gjej kokën, e ne erdhëm këtu në Kërçovë për ta parë se a është me të vërtetë kështu.

Fillimisht shkuam tek shtëpia e prindërve të tij. Aty ku nuk ishte askush.

Fqinjët na treguan se ku punon babai i deputetit, shkuam edhe atje, por drejtori nuk ishte në punë.

Na thanë se mund të jetë në fshatin Izhishtë, ku ka filluar të ndërtojë shtëpinë e re.

Pasi deputeti i VMRO DPMNE-së, Antonio Milloshoski, publikisht iu ankua komisarit për zgjerim, Johannes Hahn, se gjyshja e tij po e kërcënon që të mos votoj për ndryshimet kushtetuese, erdhëm këtu në fshatin Izhishti, në vendlindjen e gjyshes së vet për ta parë se a është kjo e vërtetë.
Nga bisedat me banorët këtu na thanë se gjyshja e tij ka vdekur që moti.
Nga ana e babait, nuk e ka as gjyshen, as babagjyshin.

Bashkëfshatarët e gjyshes na thanë që ndoshta ka menduar për gjyshen tjetër nga ana e nënës, e cila ka jetuar në qytetin e Kërçovës, informacion që na detyroi që sërish të kthehemi në qytet, ku e gjetëm dyqanin e dajës së deputetit.

Mua më duhet nëna e Vllados, por që sa kohë i ka vdekur? Moti?
Moti i ka vdekur nëna.tv21

.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Shkup, gjashtë aksidente me katër të lënduar

shprehja

Prokuroria dorëzon dëshmi shtesë në seancën për “27 prillin”

shprehja

Halil Kastrati sot bën me shtëpi një veteran të UÇK-së

shprehja