21.4 C
Skopje
July 16, 2019
Informacione Vendi

Mirënjohja e radhës për “El Hilal”-in vjen nga Shkodra

Tact

Në kuadër të vizitës së realizuar në Shkup me rastin e natës së Israsë dhe Miraxhit,  myftiu i qytetit të Shkodrës, Muhamet Sytari e vizitoi edhe Organizatën Humanitare “El Hilal” në Shkup. Në selinë e organizatës, mysafirin e lartë e priti Behixhudin Shehapi me bashkëpunëtorët e tij, ku në një atmosferë të ngrohtë dhe vëllazërore myftiu bashkë me ekipin e ardhur nga Shkodra, i shprehën mirënjohjet “El Hilal”-it për ndihmat që në kontinuitet i ka dërguar Shkodrës, në veçanti në kohën kur ky qytet u kaplua nga vërshimet me pasoja dhe dëme të mëdha.
Kryetari Shehapi, mes tjerash tha: “Ndihmat tona gjatë përmbytjeve në këtë qytet historik kane qenë një manifestim i solidaritetit dhe traditës që dëshmon se vëllai-vëllanë nuk e harron në momente të vështira”.
Me rastin e vizitës në “El Hilal”, myftiu Sytari, “El Hilal”-it i dhuroi një  komplet librash nga botimet më të fundit të Myftinisë së Shkodrës.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Mendi Qyra, demanton mediat maqedonase: Askush nuk mund ta reketojë kompaninë ”TRIM & LUM”

shprehja

Çfarë u konfiskua në rastin e mbrëmshëm “Reket” gjatë bastisjes

shprehja

“Bashkë me Bokin është arrestuar edhe pronari i një fabrike në Gostivar, i afërt me qeverinë VMRO-BDI”?!

shprehja