7.7 C
Skopje
December 12, 2019
BLUE

Miss Serbia vlerëson Policinë e Kosovës: Nuk kam takuar të tillë në Ballkan

Ndër të tjera ajo nuk hezitoi ta bënte edhe simbolin e shqiponjës dhe që provonte të fliste në gjuhën shqipe.

Missi i Serbisë tha shumë fjalë të mira për shqiptarët duke i vlerësuar si njerëz me vlera të larta.

Ne rrjetin e saj në Instagram ajo shfaqet afër një polici të Kosovës ku kishte shumë fjalë të mira për të:

Ne rrjetin e saj në Instagram ajo shfaqet afër një polici të Kosovës ku kishte shumë fjalë të mira për të:

Artikuj të ngajshëm

Ndryshimi drastik i Dafinës

shprehja

Sikur sirenë deti, aktorja shqiptare pozon nga plazhi

shprehja

Tina Kunakey tregon trupin e saj gjysmë të zhveshur në Instagram

shprehja