January 25, 2021
Portali Shprehja

“Monstra”, dëshmoi polici që arrestoi Abazin

Ka vazhduar gjykimi për rastin “Monstra”. U dëgjua dëshmia e policit të propozuar si dëshmitarë i cili tha se nuk i kujtohet Haki Aziri duke mohuar dhunën ndaj tij. Ai më tej ka shtuar se ndaj të akuzuarit Aziri janë ndërmarrë vetëm veprime ligjore si arrestim dhe njoftim me të drejtat e tij në status të të pandehurit. Por familjarët akuzojnë për fshehje të provave duke shtuar se tashmë disa herë policët e thirrur në dëshmi deklarojnë se nuk i kujtohet rasti. Gjykimi vazhdon më 10 shtator.

Të Ngjajshme

Maturantët edhe sot e bojkotuan mësimin

admin

Prilep, trajneri i xhudos akuzohet për përdhunim

admin

Gjoba nga 2000 euro për 8 persona, kërkon Prokuroria

admin

Leave a Comment