26.2 C
Skopje
June 17, 2019
Informacione Vendi

“Monstra”, gjashtë dëshmitarë kyç, ja kush janë?

Tact

Në seancën e sotme gjyqësore për rastin Monstra, prokurori i PSP-së Gavrill Bubevski pas një debati të ashpër me palën mbrojtëse njoftoi se posedojnë fotografi si dëshmi nga një makinë xhip me ngjyrë gri, të cilin gjoja e ka vozitur Fejzi Haziri, por pa dhënë më shumë detaje. Mbrojtja nga ana tjetër pret që Prokuroria Speciale Publike dëshmitë t’i dorëzojë në Gjykatë. Në seancën e sotme dëshmuan gjashtë dëshmitarë, bujkë, auto mekanikë dhe veterinarë. Asnjëri prej tyre nuk vërtetoi me saktësi ku dhe çfarë ka bërë Aziri ditën e vrasjes së pesëfishtë. Seanca e ardhshme është caktuar për më 24 qershor.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

VMRO-DPMNE: Rikonstruimi i Qeverisë një farsë

shprehja

Ministrat e kabinetit të Zaevit të “mobilizuar”! (FOTO)

shprehja

Çmime të reja të derivateve në Maqedoninë e Veriut

shprehja