April 16, 2021
Portali Shprehja

Moti i keq, qarkullimi po zhvillohet pa ndërprerje

Qarkullimi nëpër rrugët e vendit po zhvillohet pa ndërprerje nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës në grykat malore. Në gjithë territorin e shtetit, siç theksohet, po bie borë me intensitet të ndryshueshëm.

Nga LAMM rekomandojnë shpejtësi të përshtatur të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur në komunikacion dhe drejtim të kujdesshëm me automjetet, veçanërisht në rrugët përgjatë luginave, luginave të lumenjve, ku ka mundësi për paraqitje të rrëshqitjeve të dheut. Kjo veçanërisht ka të bëjë për seksionet Katllanovë-Veles, Mavrovë-Dibër-Strugë, Vinicë-Berovë dhe Koçan-Dellçevë.

.

Të Ngjajshme

Taseva: S’ka dallim mes rastit të Rashkovskit dhe planit për ndërtim përball Holiday Inn

admin

Taseva: Një student mund të përpilojë padi penale për planin e ndërtimit në qendër të Shkupit

admin

Ndërtesat në qendër të Shkupit, Ivanovska: Komuna Qendër të kërkojë suspendimin e PDU-së

admin

Leave a Comment