July 2, 2022
Portali Shprehja

MPB: 180 gjoba në Shkup për shkelje të rregullave në trafik

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë sanksionuar gjithsejtë 180 vozitës, dhe atë: 25 për tejkalim të shpejtësisë, 19 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 6 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes.

Tact Watches

Sipas njoftimit të MPB-së u janë shqiptuar dhe 30 gjoba motoçiklistëve, 10 gjoba u janë shqiptuar këmbësorëve dhe 15 për makina të parregullta dhe të paregjistruara.

.

Të Ngjajshme

Megi Pojani protagoniste në klipin e ri të Don Xhonit, lansohet më 7 korrik

Vatikani prezanton monedhën e re dedikuar Ukrainës

5 gabimet që bëni kur ecni, pa i vënë re

Leave a Comment