March 3, 2021
Portali Shprehja

MPB: 409 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (21/22.01.2021) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar gjithsejtë 409 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventiv për parandalimin e përhapjes së Kovid-19. Nga Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektim dhe zbatim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e të cilat kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

.

Të Ngjajshme

Karantinë e detyrueshme për personat që kthehen nga vendet afrikane

admin

Avokati i Popullit në mënyrë aktive do të përcjell procesin e regjistrimit

admin

Mosmarrëveshje në trafik, arrestohet 61 vjeçari nga Bogovina e Tetovës

admin

Leave a Comment