June 5, 2023
Portali Shprehja

MPPS: 23 Maji ditë jopune për vllahët, 24 Maji për të gjithë qytetarët

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale kumton se në pajtim me Ligjin për festat e RM-së, 23 Maji – Dita nacionale e vllahëve është ditë jopune për qytetarët pjesëtarë të komunitetit vlleh në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Nga MPPS informojnë se 24 Maji – Dita e iluministëve mbarësllav “Shën Çirili dhe Metodi” është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Të Ngjajshme

Shikoni çfarë i bënë amerikanët “Jugo” legjendar: Ekspozita e vitit 1997 është një hit i vërtetë

Burri pretendon se e klonoi të dashurën e tij me ndihmën e inteligjencës artificiale

Mos bini pas këtij mashtrimi në Facebook – mund të humbni llogarinë tuaj

Leave a Comment