September 22, 2020
Portali Shprehja

Muhamed (alejhi selam) ka thënë: “Një njeri e bleu nga një njeri … ( Tregim Interesant )

Muhamed alejhi selam ka thënë: “Një njeri e bleu nga një njeri tjetër një pronë të tokës, dhe në atë pronë, më vonë, gjen një qese me ari.Shkon e i thotë pronarit të mëhershëm:“Merre arin,se unë nga ti kam blerë tokën, e jo arin.”Pronari i tokës i thotë:“Unë ta kam shitur token tërë atë që është në të”. Shkuan te një njeri, gjykatës, për të gjykuar mes tyre. Gjykatësi i tyre u thotë:“A keni fëmijë?” Njëri thotë: “Kam një djalë”, e tjetri thotë:“Kam një vajzë.” Pastaj ai u thotë: “Martoni fëmijët tuaj mes veti, pra djalin me vajzën, kështu që arin e trashëguan ata të dy.”(Transmeton Buhariu dhe Muslimi)

.

Të Ngjajshme

Profeti (alejhi selam) thotë:“Unë jam dërguar dhe Ora e Kijametit është larg meje aq sa…

admin

Pse namazi është më i mirë se gjumi !?

admin

Kur’ani e përmend dëgjimin para shikimit a e dini PSE ? Ja zbulimi fenomenal shkencor !

admin

Leave a Comment