May 12, 2021
Portali Shprehja

Muhamed Halili zgjidhet kryetar i Këshillit të Ambasadorëve

Këshilli i Ambasadorëve ka zgjedhur për kryetar Muhamed Halilin, ndërsa si nënkryetar janë zgjedhur Eleonora Petrova dhe Aleksandra Naqeva-Ruzhin. Këshilli i Ambasadorëve njoftoi këtë pasdite se ambasadorët Ljupço Arsovski, Gjorgji Filipov, Azis Pollozhani, Tihomir Ilievski, Gjorgji Spasov dhe Zoran Jolevski janë gjithashtu të përfshirë në Bordin Ekzekutiv. Kryetari i ri është zgjedhur gjatë mbledhjes vejtore që këtë vit u mbajt online. Në mbledhje është miratuar edhe plani dy vjeçar i kësaj organizate, që deri më tani është drejtuar nga ambasadori Ljupço Arsovski.

 

.

Të Ngjajshme

Tetovë, punimet në rrugët rreth sheshit shkaktojnë rrëmujë në trafik

admin

Ministrja Carovska nuk shqetësohet nga protestat e prindërve

admin

Carovska: Protestat janë e drejtë kushtetuese, por reforma vazhdon

admin

Leave a Comment