February 26, 2021
Portali Shprehja

Multimilioneri ofron 1 milion dollarë për ata që i përgjigjen kësaj pyetje

Robert Bigelow, 75 vjeç, i cili është pronari i “Budget Suites” në Amerikë, në muajin qershor themeloi Institutin Bigelow për studimin e vetëdijes.

Ai njoftoi një konkurs ku shkencëtarët që do të marrin pjesë duhet të jenë të informuar mbi fushën e neurologjisë dhe psikologjisë. Kandidatët duhet të paraqesin deri më 1 gusht një tezë prej 25,000 fjalësh, ku të argumentojnë nëse shpirti jeton edhe pasi trupi ndërron jetë.

Përgjigjet do të shqyrtohen me kujdes nga një grup shkencëtarësh të mjekësisë dhe fituesi do të shpallet më 1 nëntor.

Të Ngjajshme

Pse nuk je martuar? Përgjigja e profesorit i la të gjithë pa fjalë

admin

Shkencëtarët bëjnë zbulimin e madh në Rrugën e Qumështit

admin

5.6% e amerikanëve identifikohen si pjesë e LGBTQ, dhe 16% e 18-23 vjeçëve po ashtu

admin

Leave a Comment