10 C
Skopje
November 15, 2019

Mundësi pune

shprehja

Ne vazhdimisht jemi në kërkim të talentëve të rinjë dhe personave të motivuar për t’u bashkëngjitur me ekipin tonë.
Nëse mendoni se jeni kandidat i përshtatshëm për Portalin Shprehja, na dëgoni CV’në dhe një letër motivuese në shprehjaa@gmail.com