October 1, 2023
Portali Shprehja

Ndërprerësi ikonë “Mute” nuk do të jetë në iPhone 15 Pro

Thashethemet thonë se modelet e reja të iPhone 15 Pro nuk do të kenë butonin Mute Switch.

Në vend të kësaj, ata thuhet se do të shfaqin një buton të ri “Action Button”, i cili do të jetë i programueshëm, duke ju lejuar të zgjidhni funksionin e tij, ashtu si “Butoni i Veprimit” në Apple Watch Ultra.

Nëse thashethemet bëhen të vërteta, ky do të jetë një përmirësim jashtëzakonisht i dobishëm.

Kjo pasi që ndërprerësi i heshtjes, megjithëse ikonik, mund të aktivizojë dhe çaktivizojë vetëm modalitetin e heshtjes dhe nuk mund ta riprogramoni atë për të bërë asgjë përveç kësaj.

Gjithashtu, Butoni i ri i Veprimit mund të ketë funksione specifike në varësi të aplikacionit që po përdorni.

Për shembull, ai mund të shërbejë si një buton diafragmë kur keni hapur aplikacionin e kamerës.

.

Të Ngjajshme

Ambasadori Qehaja: Bartësit e Institucioneve në Shkup “duhet të dëgjojnë më shumë Kosovën”

Investime milionëshe për sigurinë kibernetike në Maqedoninë e Veriut

admin

Nga e hëna, studentët do të marrin nga 140 denarë në ditë për t’u ushqyer

admin

Leave a Comment