0.5 C
Skopje
December 3, 2019
Informacione Vendi

Ndërroi jetë luf tëtari i Koshares nga fshati Kondovë

Sot ka ndëruar jetë Jonuz Jonuzi nga Kondova e Shkupit.
Jonuzi (Aqif) Jonuzi , i lindur më 29 01 1978 ishte luf tëtar i betejës së Kosharës në Çlirimin e Kosovës.
Varrimi bëhet nesër 04 12 2019 (e mërkur).
I leht i qoft dheu i tokës Arbore!
Lavdi për jetë e mote….!
“Me trimërinë tënde i dhe lavdi të përjetshme Betejës së Kosharës!
Prehu në paqe miku im, Jonuz!
Zoti të faltë parajsën!“, ka shkruar ish deputeti Bekim Fazliu.

Artikuj të ngajshëm

Pagesa në kesh deri në 3 mijë euro dhe jo si deri tani 500 euro

shprehja

Falja e Ivanovit nuk ka bazë ligjore

shprehja

Bërns nga UT-ja: Është koha dhe momenti i Maqedonisë së Veriut

shprehja