January 25, 2021
Portali Shprehja

Ndërtime të tjera ilegale mbeten të paprekura

Qeveria nuk ka përgjigje konkrete nëse do t’i rrënojë të gjitha ndërtimet pa leje, siç veproi me objektin para QT Mavrovasja. Nga atje për Alsat thonë se për ndërtimet pa leje nuk është diskutuar në seancë qeveritare.

“Ndërtimet pa leje për neve arkitektët paraqesin tmerr, së pari sepse nuk mund të supozojmë dhe të planifikojmë një qytet kur të hasim në ndërtime të paligjshme, që nuk duhet të jenë në atë vend. Problem ishte vet-sjellja e të ashtuquajturit Ligj për legalizim. Në këtë mënyrë, u bë një sistem paralel i planifikimit apo një pjese të popullatës i thoni “ndërtoni, bëni çfarë të doni dhe pastaj do ta legalizojmë- deklaroi Martin panovski- kryetar i Asociacionit të arkitektëve.

Të Ngjajshme

Zaev nuk mbështet propozimin e ASH-AAA: Shtetësia me 3 dëshmitarë është e pamundur

admin

Sulmi kibernetik në KSHZ, Prokuroria merr në pyetje dëshmitarët

admin

Ekspertët: Fyerjet dhe gjuha e urrejtjes në karnavalin e Vevçanit të nxitura nga politika

admin

Leave a Comment