18.8 C
Skopje
August 25, 2019
Jeta

Në Kamboxha, një bunar tashmë mban emrin e Shaqir Cërvadikut dhe ish-gruas së tij

Në fshatin Cambodia të Azisë ku njerëzit vuajnë për ushqim dhe ujë, fëmijët e këngëtarit nga Kosova, Shaqir Cërvadiku, kanë ndërtuar një bunar. Ky bunar është emëruar me emrin e këngëtari dhe gruas së tij të ndjerë, Hatixhes. Ndërkaq këtë e ka bërë të ditur edhe vetë këngëtari Cërvadiku përmes një statusi në Facebook.

.

Artikuj të ngajshëm

Ilaç popullor: 100% largon rërën dhe gurët nga veshkat!

shprehja

A e bën më të vështirë mbetjen shtatzënë mitra e anuar?

shprehja

Asgjë në këtë botë nuk dhemb më shumë se shpirti i lënduar

shprehja