1 C
Skopje
December 14, 2018
Inspirime Shprehja

Në këtë botë nuk kemi ardhur për të vëzhguar errësirën…

imagesAi ishte i sëmurë dhe dergjej kushedi sa kohë. Kur ndjeu se shumë shpejt mund të ndahej nga kjo botë, kishte vetëm një peng, djalin e tij.
Një ditë në mëngjes herët, kur akoma nuk kishte dalë dita, e mori të birin dhe duke i bërë me shenjë jashtë i tha:”Shiko jashtë bir i dashur! Në këtë botë nuk kemi ardhur për të vëzhguar errësirën, por për të sjellë dritën dhe drita vjen gjithmonë pas errësirës. Me kujto gjithmonë si dritë e cila ndriçon zemrën tënde!”

Artikuj të ngajshëm

Kur bariu i kishte lidhjet e forta me Krijuesin Gjithesise – Allahun xh.sh…..!

shprehja

Prekëse/ Kjo është poezia e fundit që shkroi Dritëro Agolli para se të vdiste

shprehja

Dy komplekse te shqiptarët

shprehja