June 24, 2021
Portali Shprehja

Në Shkup janë sanksionuar 63 vozitës për vozitje të shpejtë

Gjatë ditës së djeshme policia shqiptoi gjithsej 144 masa në territorin e Qytetit të Shkupit prej të cilave 63 për vozitje të shpejtë dhe 13 për vozitje pa patent shofer. Vozitësit e motoçikletave shkaktuan 36 kundërvajtje.

.

Të Ngjajshme

Dehari: Nëse nuk na lejojnë të punojmë në ambiente të mbyllura, mund të falimentojmë përfundimisht

admin

Bekteshi: Këtë vit nuk do ketë shtrenjtim të energjisë elektrike

admin

Bekteshi: Shtrenjtimi i derivateve nuk është rritje e akcizës, por shërben për të mbrojtur ambientin

admin

Leave a Comment