September 29, 2022
Portali Shprehja

Në Tabanoc dhe Bogorodicë për dalje nga vendi pritet rreth 30 minuta

Në vendkalimin kufitar Tabanovc dhe në vendkalimin kufitar Bogorodicë koha e pritjes për dalje nga vendi është rreth 30 minuta. Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka pritje për hyrje dhe dalje nga vendi. Ndërkohë nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë njoftojnë se qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, kryesisht në rrugë të thata dhe me intensitet të shtuar në rrugët jashtë zonave urbane. /Alsat.mk

.

Të Ngjajshme

BE transferon mbi 5 milionë euro në buxhetin e Kosovës

Theret me thikë një i mitur në Shkup

Përse rinia zgjedh universitetet e shteteve të huaja për studime?

Leave a Comment