September 27, 2022
Portali Shprehja

Në “Tabanoc” pritet rreth një orë, thonë nga LAMM

Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë mjediseve të qyteteve është rritur mëngjesin e sotëm. Për shkak të frekuencës së shtuar të automjeteve, në VK “Tabanoc” koha e pritjes për hyrje dhe dalje nga vendi është rreth një orë.

Siç informon LAMM, në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka vonesa të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pandërprerë nëpër rrugë të lagështa.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka malore, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Të Ngjajshme

Aksident zinxhiror në qendër të Shkupit, përfshihen pesë makina

admin

Maqedonia, vendi më i varur nga eksporti i rrymës

admin

Regjim i posaçëm i komunikacionit për shkak të sfidës Maqedoni-Bullgari

Leave a Comment