September 25, 2022
Portali Shprehja

Në vendkalimet kufitare Tabanoc dhe Bogorodicë pritje të gjata për dalje nga vendi

Intensiteti i qarkullimit në rrugët shtetërore jashtë zonave urbane është mesatar.

Në vendkalimet kufitare “Bogorodica” dhe “Tabanoc” ka pritje për dalje nga shteti, ndërsa në vendkalimet tjera kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga shteti.

Siç informon AMSM, qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, në rrugë të thata.

AMSM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.

Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Të Ngjajshme

Automjeti i shefit të Shtatmadhorisë Vasko Gjurçinovski përfshihet nga flakët ndërsa ishte në lëvizje, nuk ka të lënduar

admin

Studimi: Të shikuarit TV me fëmijën mund të ndihmojë zhvillimin e tij njohës

Ekspertët në Shqipëri për sulmet kibernetike nga Irani: Është një luftë e pashpallur

Leave a Comment