July 28, 2021
Portali Shprehja

Në Zvicër, marrja e vaksinës shoqërohet me ëmbëlsira

Një njësi e lëvizshme e vaksinimit do të jetë në vend, gjithashtu, për të inkurajuar njerëzit të marrin goditjen aty dhe pastaj, pa pasur nevojë të rezervoni një takim, mund të shërbehni me tortë.

FOPH vuri në dukje se inokulimet po përparojnë mirë në Zvicër, me dy në tre persona mbi 16 vjeç që kanë marrë të paktën dozën e parë të vaksinës.

Të Ngjajshme

​Shkencëtarët regjistrojnë për herë të parë se si truri “pastron” neuronet e vdekura

admin

Çfarë të bëni kur nuk jeni të motivuar për asgjë

admin

Përmbytjet ‘pushtojnë’ Londrën, uji vërshon në metro

admin

Leave a Comment