October 1, 2023
Portali Shprehja

“Neptun Makedonija” – Inteligjenca artificiale për avancimin e shërbimeve dhe shitjeve të saj

Ndjekja e tendencave më bashkëkohore në shitje dhe përshtatja me nevojat e klientëve është baza mbi të cilën kompania “Neptun” krijon dhe realizon planet e saj të zhvillimit. Si lider në shitjen me pakicë dhe shpërndarjen e pajisjeve elektronike dhe teknikës së bardhë, “Neptun” në punën e përditshme, prezanton risitë teknologjike më të avancuara, përfshirë inteligjencën artificiale, për të avancuar shërbimet e veta dhe për të përshtatur në kohën më të shkurtër të mundshme ofertën me tendencat moderne, kërkesat dhe pritjet e klientëve.

Inteligjenca artificiale po transformon çdo aspekt të biznesit, duke përfshirë shitjet dhe përvojën e klientëve. Kjo është arsyeja pse “Neptun” përdor teknologjitë moderne për të parashikuar trendet e shitjes me pakicë dhe për të hartuar përvojat e përdoruesve, duke ofruar shërbime të personalizuara për çdo klient. Në të njëjtën kohë, ajo detekton trendet e ardhshme në ofertën e teknikës së bardhë dhe elektronikës dhe, në bashkëpunim me partnerët e saj afatgjatë, ofron teknologjitë e reja në kohën më të shkurtër të mundshme, duke i vënë ato në dispozicion të konsumatorëve të saj menjëherë pas prezantimit zyrtar të risive të tregjeve kryesore botërore. Me ndihmën e mjeteve të inteligjencës artificiale, “Neptun” optimizon proceset e shitjeve dhe ndihmon ekipet e tij të shitjeve të punojnë më shpejt dhe me efikasitet.

Planet e zhvillimit të “Neptun” lidhen kryesisht me avancimin e mëtejshëm të përvojës së përdoruesit.

– Kompania investon vazhdimisht në teknologji të reja që lehtësojnë e-tregtinë, si dhe në zhvillimin e aplikacioneve dhe platformave që mundësojnë kënaqësi maksimale në blerje. Përveç inovacioneve teknologjike, ekipi i “Neptun” zhvillon dhe ofron shërbime të shumta shtesë që ofrojnë vlerë të shtuar për përvojën e konsumatorit, siç janë shërbimet e financimit të menjëhershëm, sigurimi shtesë për produktet e blera, mënyra të ndryshme dërgimi të përshtatura me nevojat e konsumatorëve dhe shumë të tjera. Qëllimi përfundimtar është krijimi i një eksperience superiore për klientët tanë duke ofruar një gamë të gjerë platformash dhe kanalesh – thekson nga “Neptun”.

Nga kompania theksojnë se në periudhën e ardhshme para “Neptun-it” ka sfida të mëdha në drejtim të krijimit të mundësive të reja për klientët, partnerët dhe bashkëpunëtorët, me të cilat kompania do të vazhdojë të ndjekë ritmin e punës moderne.

.

Të Ngjajshme

Arsyeja e vërtetë e vdekjes së Beethovenit

Vuçiq flet sërish për sulmin terrorist në Banjskë, thotë se do të dalë “me dëshmi” të reja

Dua Lipa në filmin kinematografik, sëbashku me John Cena

Leave a Comment