September 29, 2020
Portali Shprehja

Nëse dëshiron të flesh i qetë thuaje këte ajet madheshtor…

Nëse dëshiron të flesh i qetë thuaje këte ajet madheshtor…Falemenderimet i takojnë Allahut të Madhëruar, salavatet dhe selamet qofshin mbi shpirtin e shejntë të Muhammedit salAllahu alejhi ue selem .Ka thënë Pejgamberi alejhi selam “kushë e thotë Ajetul-Kursin kur bije me fjet Do të jetë i mbrojtur atë nate nga çdo e keqe”Po ju sjellim me Ajetul-Kurain (tespidoven) edhe Arabisht edhe shqip..Ajetul Kursija 100x ze i mrekullueshem (tesbih dova) – Ayatul Kursi (Voice relax)

.

Të Ngjajshme

Profeti (alejhi selam) thotë:“Unë jam dërguar dhe Ora e Kijametit është larg meje aq sa…

admin

Pse namazi është më i mirë se gjumi !?

admin

Kur’ani e përmend dëgjimin para shikimit a e dini PSE ? Ja zbulimi fenomenal shkencor !

admin

Leave a Comment