March 21, 2023
Portali Shprehja

Nëse nuk dini, mësoni si ta duani punën tuaj!

Në një botë të përsosur, kur zgjedhim profesionin ose vendin e punës, do të kishim vetëm dy prioritete në mendje: të gjejmë punën që na pëlqen dhe që na sjell të ardhura financiare të mjaftueshme për të mbuluar nevojat tona materiale brenda kufijve të arsyeshëm.

Por për të menduar kaq lirshëm kërkon që ne të jemi të ekuilibruar emocionalisht në një mënyrë që pak prej nesh janë. Në realitet, kur zgjedhim një profesion, shpesh na ndjekin tre prioritete shtesë.

.

Të Ngjajshme

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, kërkohet reduktimi i kohës për paraqitjen e provave

Si të zgjidhni problemet e lidhjes Wi-Fi?

Leximi është i mirë për shëndetin tuaj e sidomos para gjumit, por a e dini pse?

Leave a Comment