September 29, 2022
Portali Shprehja

​Nëse vëreni këto simptoma, pini më pak ujë

Ndërsa sasia ideale e ujit ndryshon nga personi në person bazuar në vendndodhjen gjeografike, llojin e trupit dhe më shumë, ndërkohë që duhet shumë për të arritur pikën e “mbihidratimit”, është e mundur të pini shumë ujë.

Të gjithë e dimë se sa i rëndësishëm është hidratimi, përveç rregullimit të temperaturës së trupit, pirja e mjaftueshme e ujit është jetike për detoksifikimin dhe duhet të jetë një prioritet gjatë gjithë ditës. Por a mund të pimë shumë ujë?

.

Të Ngjajshme

Putin është i gatshëm t’i sakrifikojë 500 mijë rusë nëse duhet për pushtimin e Ukrainës

BE transferon mbi 5 milionë euro në buxhetin e Kosovës

Theret me thikë një i mitur në Shkup

Leave a Comment