October 4, 2023
Portali Shprehja

Nesër regjim i veçantë i komunikacionit në Shkup

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se në datë 12 shtator 2023 (e martë), në periudhën prej orës 10:00 deri në ora 12:00, për shkak të mbajtjes së protestës para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Njësia për siguri në komunikacionin rrugor në kuadër të SPB Shkup do të marrë masa regjimi i veçantë i komunikacionit në zonën qendrore të qytetit të Shkupit.

Për këto arsye, Ministria e Punëve të Brendshme u bën thirrje të gjithë qytetarëve që të respektojnë urdhëratë e punonjësve të policisë përgjatë rrugës ku do të zhvillohet protesta për të garantuar qarkullim të sigurt dhe të qetë.

Të Ngjajshme

Milevski: Kërkojmë fitore para dueleve të muajit dhjetor

Do të zgjidhet çështja e personave pa shtetësi në Maqedoni, miratohen ndryshimet e nevojshme ligjore

admin

Armiku i jetëgjatësisë, qëndrimi ulur në të shumtën e rasteve

Leave a Comment