May 17, 2021
Portali Shprehja

Nesimi padit shtetin: Lustrimi ndaj meje, me motiv politik

Ish gazetari dhe ish ambasadori i Maqedonisë në Kroaci, Mahi Nesimi ka ngritur sot padi në Gjykatën Civile mbi bazën e dëmtimit nga procesi i lustrimit i zhvilluar vite më parë. Dëmin ndaj tij dhe familjes Nesimi e bazon në vendimin e fundit të Gjykatës Administrative e cila e shpalli atë të pafajshëm. Procesi gjyqësor sipas Nesimit kishte dëshmuar se lustrimi ndaj tij ishte bërë me prapavijë politike.

Në bazë të vendimit gjyqësor jam i dëmtuar. Komisioni qëllimisht, në mënyrë jo të drejtë dhe jo ligjore e ka bërë veprimin e tyre. Tani e padis shtetin sepse dëmi ndaj meje është vërtetuar me vendim të plotfuqishëm gjyqësor”, tha Mahi Nesimi, ish ambasador.

.

Të Ngjajshme

Bytyqi, Filipçe, Spasovski dhe Carovska nënkryetarë të LSDM-së

admin

Sanja Llukarevska zëvendëson Sheqerinskën, zgjidhet zëvendëskryetare e LSDM-së

admin

Ndërron jetë një i pastrehë në rrugën “Maqedonia”

admin

Leave a Comment