September 27, 2022
Portali Shprehja

Nexhat Nuishi emërohet Drejtor Teknik në NP “ Ujësjellsi dhe Kanalizimi” Shkup

Në kuadër të bashkëqeverisjes në Qytetin e Shkupit, Aleanca për Shqiptarët ka filluar edhe vendosjen e kuadrove të saj nëpër pozita që ju takon. Ndër to është edhe Nexhat Nuishi i cili sot ka filluar punën si Drejtor Teknik në NP “ Ujësjellsi dhe Kanalizimi” Shkup.

Nexhat Nuishi vjen nga Dega e Aleancës për Shqiptarët Saraj, gjegjësisht nga këshilli vendor Gërçec.

Ditëve në vijim priten të vendosen edhe kuadro të tjerë në digasteret përkatëse sipas marveshjes për bashkëqeverisje.

Të Ngjajshme

Violinisti Klaidi Sahatçi vjen në Shkup

Arrestohet një person në Tetovë, me eskavator ka dëmtuar instalimin elektrik

Qeveria shkrakon një drejtor të Alternativës

admin

Leave a Comment