January 28, 2022
Portali Shprehja

Neziri në Kuvend i drejtohet BDI-së: Ku e keni kryeministrin shqiptar?

Deputeti i opozitës shqiptare, Adnan Neziri nga Kuvendi ku po zhvillohet debati për Qeverinë e re e quajti atë vazhdimësi e Qeverisë aktuale që dështoi në çdo sferë dhe premtim.

“U përmend rruga Shkup-Bllacë, është turp ta përmendni pasi gati 5 vite nuk janë realizuar as 2 km, për Malin Sharr e keni shkatëruar dhe jam i bindur se asgjë nuk do të rregulloni, atje vetëm po shkatërroni. Jemi dëshmitar se regjistrimi nuk u realizua në afat të caktuar dhe shumë qytetarë mbetën pa u regjistruar”, tha Neziri.

Tact Watches

Neziri publikisht iu drejtua deputetëve dhe ministrave nga BDI për ti pyetur ata se ku e kanë kryeministrin shqiptar që ua premtuan shqiptarëve.

“Sa i përket kryeministrit shqiptar është turp të përmendet pasi ju gjithë kampanjën keni thënë se do të ketë kryeministër shqiptar”, tha mes tjerash Adnan Neziri nga ASH./ Zyrtare.net

Të Ngjajshme

Kovaçevski: Të jemi të zëshëm kundër antisemitizmit

admin

Maqedoni, mbyllja e termocentraleve me qymyr më së voni deri në vitin 2030

admin

E konfirmon partia, Fatmir Limani i bashkohet Lëvizjes Besa

admin

Leave a Comment