September 24, 2020
Portali Shprehja

Nga cila Derë e Xhennetit do të thirreni

Nga cila Derë e Xhennetit do të thirreni:“Ai që ka qenë prej njerëzve të namazit, do të thirret nga dera e namazit, ai që ka qenë prej njerëzve të xhi’hadit, do të thirret nga dera e xhi’ha dit, ai që ka qenë prej njerëzve të agjërimit, do të thirret nga dera Rajjan, dhe ai që ka qenë prej njerëzve të sadakasë (lëmoshës),do të thirret nga dera e sadakasë”(Buhariu dhe Muslimi).Allahu na bafte qe qe emri yne te thiret nga te gjitha anet apo dyert e Xhennetit Allahume amin

.

Të Ngjajshme

Profeti (alejhi selam) thotë:“Unë jam dërguar dhe Ora e Kijametit është larg meje aq sa…

admin

Pse namazi është më i mirë se gjumi !?

admin

Kur’ani e përmend dëgjimin para shikimit a e dini PSE ? Ja zbulimi fenomenal shkencor !

admin

Leave a Comment