February 1, 2023
Portali Shprehja

Një baba i ri vendosi të ndërtojë vetë një shtesë në shtëpinë e tij dhe kurseu 40 mijë euro: “Mësova gjithçka në YouTube”

Përmirësimi i shtëpisë nuk është aspak një detyrë e lehtë dhe sot është gjithnjë e më e vështirë të gjesh njerëz që do ta bëjnë punën saktë dhe shpejt, pa kërkuar një shumë të madhe parash.

Atë problem e ka hasur edhe menaxheri i marketingut Scott Bagley nga Anglia, i cili ka vendosur të bëjë vetë një shtesë në shtëpinë dhe pretendon se me këtë ka kursyer 40 mijë euro.

Scott arriti të përfundojë të gjithë punën për vetëm 6 muaj, dhe të gjitha aftësitë dhe njohuritë i përvetësoi duke mësuar nga udhëzimet video në YouTube, shkruan “Daily Mail”.

Babai 30-vjeçar pretendon se ndërtuesit profesionistë po kërkonin më shumë se 50,000 euro për zgjatjen, kështu që ai mori gjërat në duart e tij dhe iu drejtua mësimeve në internet. Bagelli thotë se përfundoi duke shpenzuar vetëm rreth 11,000 euro.

“Kur fillova rindërtimin e çatisë, në fillim e kisha të vështirë pa staf profesional. Kisha frikë të hipja sepse nuk e dija se çfarë po bëja”, tha Scott, i cili shpejt thirri inspektorët e ndërtimit për t’u siguruar që ajo që po bënte ishte në përputhje me ligjin.

 

Problemi më i madh në zgjatim ka ndodhur kur aksidentalisht ka depërtuar betonin dhe ka goditur një tub plumbi, për shkak të të cilit është dashur të ndërpresë punën dhe të riparojë të gjithë sistemin.

“Të barazosh punën e zyrës që bëj çdo ditë nga ora 9 e mëngjesit deri në 17:00 dhe përgjegjësitë që më erdhën pas lindjes së djalit me ndërtimin e kësaj shtëpie ishte ende gjëja më e vështirë në të gjithë këtë proces”, përfundoi Bagelli.

.

Të Ngjajshme

Grupi i Zjarrit në Kërçovë: Ahmetin e mbrojmë vetëm ne

Duel i futbollistëve shqiptarë në Kupën e Italisë

Kristian Eriksen, jashtë terrenit deri në muajin prill

Leave a Comment