June 5, 2023
Portali Shprehja

Një delegacion qeveritar i kryesuar nga kryeministri Kovaçevski vendosi lule në monumentin e shenjtorëve Kiril dhe Metodi në Ohër

Për nder të shënimit të 24 majit – Ditës së Kirilit dhe Metodij, delegacion qeveritar i kryesuar nga kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, së bashku me ministrin e Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri dhe ministrja e Mbrojtjes, Slavjanka Petrovska, sot kanë vendosur lule të freskëta dhe kanë nderuar monumentin e vëllezërve Kiril dhe Metodi në sheshin e qytetit në Ohër.

Delegacionet zyrtare nga Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut, një delegacion i Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Unioni i Luftëtarëve të Forcës së Mbrojtjes Kombëtare, trupi diplomatik, përfaqësues të partive politike dhe institucioneve të tjera.

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, këtë vit, përmes një sërë manifestimesh, organizon një festë solemne me 24 maj – Ditën e Kiril dhe Metodi në Ohër, me të cilën i nderuan ata për punën e tyre të paçmueshme humanitare dhe arsimore.

.

Të Ngjajshme

26 vjet pas vdekjes së tij, Tupac merr një yll në Hollywood Walk of Fame

Shikoni çfarë i bënë amerikanët “Jugo” legjendar: Ekspozita e vitit 1997 është një hit i vërtetë

Burri pretendon se e klonoi të dashurën e tij me ndihmën e inteligjencës artificiale

Leave a Comment