November 29, 2020
Portali Shprehja

Një fotograf krahason portretet e kafshëve shtëpiake dhe pronarëve të tyre

Shkenca pretendon që njerëzit kanë tendencë të zgjedhin një kafshë shtëpiake që duket e ngjashme me ta dhe Gerrard Gethings, një fotograf profesionist i kafshëve, ka marrë përsipër ta provojë këtë, transmeton lajmi.net.

Në një seri krahasimesh të habitshme të quajtura #doyoulooklikeyourdog dhe #doyoulooklikeyourcat, ai krahason portretet e njerëzve dhe kafshët e tyre shtëpiake dhe nxjerr në pah ngjashmëritë që ata ndajnë.

Më poshtë mund ti shikoni disa nga fotografitë. /Lajmi.net/

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be IgnoredA Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

Të Ngjajshme

Shefi nuk po ia jep paret, punëtori hip në skele dhe fillon ta prishë shtëpinë që e ndërtoi

admin

Policët marrëdhënie në orar të punës, harrojnë radion hapur

admin

Ky është njoftimi më i çuditshëm gjatë pandemisë

admin

Leave a Comment