June 23, 2021
Portali Shprehja

Një grua në Prishtinë i rrahu dhe i bëri për spital vëllanë, motrën dhe të dashurin e saj – Iliria News Agency

Një grua në Prishtinë i rrahu dhe i bëri për spital vëllanë, motrën dhe të dashurin e saj – Iliria News Agency

Të Ngjajshme

Zviceranët, ndër popujt më të sigurt në vendin e tyre – Iliria News Agency

admin

Nga 10 korriku sërish shtrenjtohen cigaret – Iliria News Agency

admin

Tre emrat që pritet të kandidojnë për kryetar të PDK-së – Iliria News Agency

admin

Leave a Comment