4.1 C
Skopje
March 12, 2019
Feja Islame

Një i ri amerikan sul’mon një vajzë muslimane duke u lutur në rrugë, pastaj shikoni se çfarë ndodhe !!

Ju sjelim videon e radhes nga nje portal amerikan te cilet kane bere nje eksperiment se si sillen njerezit ndaj Muslimaneve te cilet falin Namazin ne ruge . Ju ftojme ta ndiqni videon ne vazhdim ..Një i ri amerikan sul’mon një vajzë muslimane duke u lutur në rrugë, pastaj shikoni se çfarë ndodhe !

The post Një i ri amerikan sul’mon një vajzë muslimane duke u lutur në rrugë, pastaj shikoni se çfarë ndodhe !! appeared first on .

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Emocionuese/Falë jush kjo 14-vjecare do të jetojë, Elvis Naçi gjen lekët dhe merr përsipër operacioni!

shprehja

A flet Kurani për borën? Do të mahniteni nga kjo histori

shprehja

Nuk është problemi te ministrat e këqij, por tek ata që i kanë vendosur

shprehja