6.2 C
Skopje
March 14, 2019
Feja Islame

Një njeri amerikan shkatër’ron xha’min e një Xhamie dhe përgj’igja vje’n nga qi’elli menjëherë, nuk do të besosh se çfarë i ka ndodhur atij

Ju sjellim videon e radedh ne te cilet behet fjale per nje amerikan i cili e thyen xhamin e Xhamise ne amerike por shikojeni pastaj qafr denimi i vjen ..Një njeri amerikan shkatërron xhamin e një Xhamie dhe përgjigja vjen nga qielli menjëherë, nuk do të besosh se çfarë i ka ndodhur atij..

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Teologu Nga Shkupi, Benjamin Idriz I Dërgon Dhuratë Kancerales Merkel

Redaksia Shprehja

Një fshat në Sudan përhap ma’gji, shikoni çfarë ndodhi kur u lexohet Kur’an për banorët e tij. O Allah, na shpëto, shiko çfarë ndodhi !!!

shprehja

Abdesi- Mbrojtës I Sëmundjeve Të Lëkurës!

Redaksia Shprehja