January 31, 2023
Portali Shprehja

Një robot Boston Dynamics ka demonstruar aftësi të reja

Në një video të postuar në rrjetet sociale, Atlas tregon shkathtësi dhe shkathtësi mbresëlënëse.

Gjatë demonstratës, makina humanoide dorëzoi një qese me mjete në majë të skelës, ku ndodhej një “punëtor” i cili më parë kishte harruar ta merrte me vete.

Pasi punëtori e aktivizoi atë, Atlas fillimisht mori një dërrasë që e vendosi midis shkallëve të improvizuara prej druri dhe skelave, më pas e ngriti çantën nga dyshemeja. Më pas ai ngjiti shkallët, u balancua në të gjithë tabelën, më pas u hodh në një nivel më të lartë dhe ia hodhi çantën e veglave punëtorit.

Pasi kreu detyrën, ai shtyu një kuti druri nga skela dhe u hodh mbi të, duke përfunduar “pikën” e tij me një salto në ajër. Mbresëlënëse.

 

.

Të Ngjajshme

Hovenier pas takimit për Asociacionin: Të zbatohen të gjitha marrëveshjet në kuadër të dialogut

Goditje për UEFA-n, klubet formuese të Superligës fitojnë gjyqin

Fjalët e para të Kanselos në fanellën e Bajernit  

Leave a Comment