15.5 C
Skopje
September 22, 2019
Informacione Vendi

Norvegjia ratifikoi Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë në NATO

Ministri i Jashtëm Nikolla Dimitrov falënderoi Norvegjinë për ratifikimin e Protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO.

Në Twitter, Dimitrov falënderoi Parlamentin norvegjez dhe ministrin e Jashtëm norvegjez, Eriksen Soride. Dimitrov gjithashtu theksoi se këtë muaj ministri i Jashtëm norvegjez pritet të viziton Shkupin.

Soride më parë në faqen e Ministrisë së Jashtme në Twitter kishte njoftuar se parlamenti norvegjez tashmë ka ratifikuar protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO.

Norvegjia është vendi i 15 nga gjithsej 29 shtete anëtare të NATO-s që tashmë ka ratifikuar Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Arrin grupi i ri i vullnetarëve amerikan

shprehja

Parafushata s’mund të ndalet, PZAP e hedh një ankesë si të palejuar

shprehja

Kërkohet dorëheqja e ministrit dhe një drejtori të Qeverisë së Zaevit

shprehja