March 21, 2023
Portali Shprehja

Nxënësit e shkollave të mesme dhe studentët me kërkesat e tyre para MASH-it

Organizata për dialog dhe afirmim të nxënësve të shkollave të mesme dhe studentëve (ODAS) sot para Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës organizon protestë paralajmëruese për ta aktualizuar kërkesën e tyre për lehtësim të maturës shtetërore. Protestës do t’i bashkëngjitet edhe lëvizja “Rezistenca studentore” prej ku njoftuan se do ta shprehin revoltën e tyre sepse institucionet, siç thonë, nuk dëgjojnë për kërkesat shumë muajshe të studentëve që kanë të bëjnë me standardin studentor.

.

Të Ngjajshme

Një metodë japoneze na tregon mënyrën që çliron stresin dhe dhimbjet duke shtypur gishtat e dorës

Mos i tregoni askujt gjëra për jetën tuaj, pasojat mund të jenë të rënda!

Takimi i Ohrit, kKurti të enjten raporton në kuvend

Leave a Comment