June 27, 2022
Portali Shprehja

Nxësnësit në një shkollë në Kanadë festuan maturën me flamurin kuqezi

Së fundmi nxënësit e shkollës “Martingrove Collegiate Institute“ në Toronto të Kanadasë kanë festuar mbrëmjen e maturës. E pjesë e kësaj shkolle ishte edhe Eron Sinani, një djalë nga Kosova, i cili këtë mbrëmje e bëri “kuqezi”.

Tact Watches

Pos ngjyrave të veshjes, ai me vete mori edhe flamurin kombëtar, krah të cilit mbrëmjen e shijuan edhe nxënës nga vende të tjera të botës. Madje, në pamjet, shihet se disa vajza zgjodhën po këtë flamur dhe simbolin e shqiponjës për ta bërë para aparatit fotografik.

.

Të Ngjajshme

Çfarë dimë deri tani për fisin më të izoluar në botë?

Ikja e të rinjve boshatis tregun e Kumanovës

admin

Trump për abortin: “Gjykata e Lartë shpall fitoren e jetës”

Leave a Comment