16.9 C
Skopje
June 16, 2019
Informacione Vendi

Osmani: BDI po riorgazohet (video)

Tact

BDI nuk është duke kopjuar LSDM-në lidhur me ndryshimet në nivel partiak. Sipas kësaj partie, krerët e degëve nuk janë shkarkuar por kanë pasur mandat të skaduar prej një viti. Zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani thotë se riorganizimi partiak është duke ndodhur në përputhje me statutin e partisë.

Jo për shkak se statuti ka përcaktuar që kongresi duhet mbahet në këtë datë dhe kjo nuk mund të shtyhet më tepër se realisht organet e partisë janë në fazën e ushtruesve të detyrës. Për shkak se mandati kryetarëve të degëve u ka skaduar në nëntor të vitit kaluar, Kryesia Qendrore vendosi që të caktojë koordinator për çdo degë që të nisë organizimin e zgjedhjeve që nga këshillat vendor deri tek Kuvendi i degëve dhe kryetarëve të degëve. Koordinatori në këtë periudhë do të jetë pika e kontaktit mes qendrës dhe degës, por nuk do të kenë drejtë të kandidojnë – u shpreh Bujar Osmani, Zëdhënës i BDI-së.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Përgjimet e “El Cheka”-s, Dega e BDI Dollogozhdë: Akoma më fuqishëm qëndrojmë pas Ahmetit

shprehja

A u arratis duke u fshehur në bagazhin e makinës, flet Gruevski nga Budapesti

shprehja

Sot vendoset fati i Qeverisë së Zaevit, ja skenaret?

shprehja