19 C
Skopje
October 19, 2018
Informacione Vendi

Osmani publikon konkurset e hapura për punësim në organet shtetërore (linqet)

Zëvendëskryeministri për çështjet e integrimit në Qeverinë e Maqedonisë, Bujar Osmani, ka publikuar konkurset aktive për punësim në organet shtetërore, shkruan Fakte. Ai ka paraqitur linqet, të cilat, të gjitha janë në në gjuhën maqedonase. Të interesuarit mund të aplikojnë:

Konkurse aktive për punësim:

Armata e RM-së
https://www.fakulteti.mk/…/otvoreni-se-125-rabotni-mesta-vo…

M-NAV
https://www.fakulteti.mk/…/m-nav-ad-skopje-so-povik-do-mlad…

Ministria Arsimit dhe Shkencës
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvnje-vo-minister…

Regjistri Qëndror
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-central…

Shërbimi i përgjithshëm i qeverisë
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-sluzhba…

Qendra per arsim profesional
https://www.fakulteti.mk/…/vrabotuvanje-vo-centarot-za-stru…

Rruget shtetërore
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-javno-p…

Ministria mbrojtjes
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-ministe…

Arkivi shtetëror
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-drzhave…

Enti i statistikës
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-drzhave…

.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Deputetët e LSDM-së heqin dorë nga diskutimi, pritet votimi për ndryshimet kushtetuese

shprehja

Deputeti i VMRO-së, Vasilevski paraqitet në Kuvend

shprehja

Muhiq: Nëse nuk votohet sot, do të thotë se nuk janë siguruar deputetët

shprehja