January 23, 2022
Portali Shprehja

Paga mesatare në tetor ishte 29.145 denarë

Paga mesatare mujore neto e paguar për punonjës në muajin tetor të këtij viti ka qenë 29.145 denarë.

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave, indeksi i pagës mesatare mujore neto të paguar për punonjës në muajin tetor të vitit 2021, në krahasim me tetorin e vitit 2020, ishte 104.5.

Tact Watches

Kjo rritje vjen kryesisht si pasojë e rritjes së pagës mesatare mujore neto të paguar për të punësuar në sektorët: Veprimtari të tjera të shërbimit (11,7 për qind), Objekte akomodimi dhe shërbime tjera ushqimore (10,1 për qind) dhe Informacion dhe komunikim (10,1 për qind).

Rritje e pagës mesatare mujore neto për punonjës, krahasuar me një muaj më parë, është shënuar në sektorët: Tregtia me shumicë dhe pakicë; Riparimi i mjeteve motorike dhe motoçikletave (3,5 për qind), Objekte akomodimi dhe shërbime tjera ushqimore (2,1 për qind) dhe Aktivitete të tjera shërbimi (2 për qind).

Të Ngjajshme

Vazhdon përballja me flakët në Manastir! Zjarrfikësit tentojnë shuarjen e zjarrit në fabrikën e bukës

admin

Maqedonia e Veriut kërkon lehtësira për hyrje në Kosovë

admin

Ngrirja e çmimeve vlen vetëm edhe 8 ditë

admin

Leave a Comment